Το πρώτο Ραδιόφωνο της Λακωνίας

Ιστορία

   

   Ο 935fm ξεκίνησε τη ραδιοφωνική διαδρομή του κάπου στο 1988. Είχαν προηγηθεί βεβαίως 2 χρόνια πειρατικής εκπομπής σε διαφορετική συχνότητα, που λόγω της απήχησης αποτέλεσε το έναυσμα για την επίσημη έναρξη του 935.


    Στα χρόνια που ακολούθησαν ο 935 γνώρισε την καθολική αποδοχή από όλο το ακροατήριο της Λακωνίας, με πολλές ζωντανές εκπομπές που άφησαν ιστορία και που η ακροαματικότητά τους άγγιζε νούμερα “τρελά”. Η δε συμμετοχή του κόσμου καθημερινά ήταν συγκλονιστική. Τα πρώτα χρόνια η εμβέλεια του σταθμού κάλυπτε εκτός από τη Λακωνία και τα Κύθηρα, περιοχές της Αρκαδίας, της Μεσσηνίας, της Αργολίδας, της Αττικής, νησιά του Αιγαίου αλλά και σε περιοχές της Κρήτης.


    Μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως ο 935 άφησε το στίγμα του σε περισσότερες από μια γενιές, ήταν πάντοτε πρωτοπόρος & ποιοτικός, ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας σε διάφορα επίπεδα.


    Ώσπου κάποτε.... έφτασε η φθορά... Κακοί χειρισμοί και αδιαφορία αποτέλεσαν τους λόγους που οδήγησαν στην σταδιακή απαξίωση του πρώτου και ιστορικότερου ραδιοφωνικού σταθμού της Λακωνίας. Τα χρόνια της πρόσφατης ιστορίας του, δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που αντιπροσώπευε ο σταθμός αυτός.


    Όμως η φωνή του δεν σίγησε ποτέ. Παρέμεινε εκεί με όσα προβλήματα και δυσκολίες κι αν τον ταλαιπωρούσαν πιστός στο ραντεβού του με τους φανατικούς του φίλους, που είχαν καρφωμένα τα ραδιοφωνά τους εκεί... στην ίδια πάντοτε συχνότητα... 93,5 !


    Τα τελευταία χρόνια συντελείται μία νέα προσπάθεια για την ανανέωση του 935FM. Φσικά υπάρχει ένα όραμα, ένας συγκεκριμένος στόχος: Να γίνει ξανά ο 935FΜ, ένα σύγχρονο και πρωτοπόρο ραδιόφωνο. Να γίνει η φωνή η δική σας.

  

    Τα χρόνια πλέον δύσκολα, οι καιροί διαφορετικοί... με όσα εφόδια διαθέτουμε όμως θα αγωνιστούμε για να το πετύχουμε και είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε...

    Μαζί με σας